Restaurant convits i banquets

Benvinguts a Masia Can Sous, l’escenari perfecte per als vostres moments inoblidables!

Celebra el teu convit o banquet al restaurant Masia Can Sous

A Masia Can Sous, ens enorgullim d’oferir-vos un servei de convits i banquets que combina la tradició i l’elegància en un entorn idíl·lic. La nostra masia, amb el seu encant rústic i la seva bellesa natural, és el lloc ideal per a celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment: casaments, comunions, aniversaris, reunions familiars i esdeveniments d’empresa.

Què oferim?

Espais Únics: La nostra masia disposa de diversos espais adaptables a les vostres necessitats. Des de salons acollidors amb decoració autèntica fins a jardins amplis i ben cuidats, trobareu l’ambient perfecte per a cada ocasió.

Gastronomia d’Excel·lència: El nostre equip de cuina està format per xefs amb una llarga trajectòria que treballen amb productes frescos i de proximitat. Oferim una àmplia gamma de menús personalitzats, que van des de la cuina tradicional catalana fins a propostes més innovadores, sempre amb el segell de qualitat que ens caracteritza.

Atenció Personalitzada: Sabem que cada celebració és única, per això us oferim un servei totalment personalitzat. El nostre equip d’organització estarà al vostre costat en tot moment, ajudant-vos a dissenyar i coordinar cada detall del vostre esdeveniment perquè sigui tal com l’heu somiat.

Equipaments Moderns: Disposem de les instal·lacions necessàries per a garantir el màxim confort i comoditat dels vostres convidats. Això inclou equipaments audiovisuals, climatització i zones de joc per als més petits, perquè tothom gaudeixi al màxim de la festa.

Entorn Natural Inigualable: Masia Can Sous està envoltada de paisatges espectaculars que faran de la vostra celebració una experiència encara més especial. Els nostres jardins i espais exteriors són ideals per a aperitius, sessions fotogràfiques i moments de relaxació.

Per què escollir Masia Can Sous?

  • Tradició i Modernitat: Una combinació única que fa de cada esdeveniment una experiència singular.
  • Flexibilitat i Adaptabilitat: Ens adaptem a les vostres necessitats i preferències per a crear esdeveniments a mida.
  • Passió pel Servei: El nostre equip està dedicat a oferir un servei impecable i a superar les vostres expectatives.
  • Localització Privilegiada: Situats en un entorn natural tranquil i de fàcil accés, ideal per a desconectar i gaudir del moment.

Contacteu-nos avui mateix i comenceu a planificar el vostre esdeveniment de somni a Masia Can Sous!

Masia Can Sous – On els moments especials es converteixen en records inoblidables.

×